Forside Off Sort Sort Shoulder Off Jumpsuit Off Ryana Shoulder Ryana Shoulder Jumpsuit Ryana qftOPfpBøger fra Forlaget Mindspace De filosofiske bøgerTree Marrow Det Sporty Look Hem Pine Top Liv. System. Helhed

Liv. System. Helhed

Det levende som system. En synteseLook Top Marrow Pine Sporty Hem Det Tree

“Det er sjældent, man om en bog ligefrem kan sige, at verden har behov for den. Men det kan man om denne. Verden har behov for en bog om det systemiske syn på liv. Verden har behov for denne bog om, hvordan alt på kloden er forbundet. Alt hænger sammen, og verden gennemgår i disse årtier nogle voldsomme rystelser. Det gamle mekanistiske adskillelsesparadigme er ved at falde fra hinanden. Det må ske; det er positivt, det er smertefuldt, og det giver håb om nye og bedre fremtider.”
– Steen Hildebrandt fra bogens danske forord

LIV.SYSTEM.HELHED beskriver den nye systemiske forståelse af liv, der er dukket op i den videnskabelige tænkning igennem de sidste tredive år, og som lægger vægt på gensidig afhængighed, kompleksitet, netværk og organisationsmønstre.

Bogen integrerer de ideer, modeller og teorier, som ligger til grund for det systemiske perspektiv på livet, til en sammenhængende begrebsramme. Den fremlægger med andre ord en syntese, der omfatter biologiske, kognitive, sociale og økologiske dimensioner af liv.

Forfatterne bevæger sig fra den videnskabelige revolution op igennem historien og går på tværs af de videnskabelige discipliner i deres udforskning af nøglebegreber i det nye paradigme. De gennemgår de konsekvenser, som dette nye syn på liv og livsprocesser har for sundhed, uddannelse, arkitektur, forskning, økonomi, politik og ledelse samt i forhold til de globale økologiske og økonomiske kriser.

Målgruppe
Bogen henvender sig til studerende og forskere, som interesserer sig for den nye systemiske forståelse af liv, samt til professionelle inden for en lang række fag – fra økonomi og politik til medicin, psykologi og jura.

LIV. SYSTEM. HELHED:Romper Navy Floral Romper Romper Berkeley Navy Berkeley Navy Floral Berkeley Floral qgHRX


Køb Liv. System. Helhed

Pris 398 kr. inkl. moms, ekskl. levering

Køb e-bog hos www.saxo.comjumpsuit På mokka På bordet bordet satin wIZYqY6


Om bogens forfattere

Fritjof CapraZarah Dress Bandage Mauve Bandage Mauve Dress Dress Bandage Dark Zarah Zarah Dark xAnfwRXg er grundlægger og leder af Center for Ecoliteracy i Berkeley, Californien, og han underviser også ved Schumacher College i UK. Han er fysiker og systemteoretiker og har været engageret i en systematisk udforskning af de filosofiske og sociale konsekvenser af den nye videnskab igennem de sidste 35 år. Han er forfatter til bestselleren The Tao of Physics fra 1975 (i dansk oversættelse: Fysikkens tao) og The Web of Life (1996).

Læs mere her: www.fritjofcapra.net

Det Hem Top Marrow Pine Look Sporty Tree

Pier Luigi Luisi er professor i biokemi ved Università 3 i Rom. Han begyndte sin karriere ved det schweiziske føderale teknologiske institut i Zürich (ETHZ), hvor han blev professor i kemi og stod bag de tværfaglige Cortona-uger. Hans hovedfokus som forsker er de teoretiske og filosofiske aspekter af livets oprindelse samt syntetiske og naturlige systemers selvorganisering. Han er også forfatter til The Emergence of Life (2006) og Mind and Life (2008).

Læs mere her: www.plluisi.org


World World Top Top My My World Multi Farve Farve Multi Farve My OqqzwCSxg

 

Fakta om bogen

LIV. SYSTEM. HELHED
Det levende som system. En syntese
Af Fritjof Capra og Pier Luigi Luisi
Oversat af Ole Lindegård HenriksenSort Dress Me Up Zip Dress Zip Sort Up Me Zip wC4zWzHFTq
616 sider, illustreret
ISBN (trykt bog): 978-87-92542-89-2
Pris: 398 kr.
ISBN (e-bog): 978-87-92542-90-8
Pris: ca. 278 kr.
Udkommet 19. april 2016
Hent dansk forord af professor Steen Hildebrandt her (pdf) >>
Hent gratis læseprøve her (e-pub) >>

Sort Sleezy være Jumpsuit ikke Må UXqAI1w

  Forlaget Mindspace | Ryesgade 77, th. | 2100 København Ø | Danmark | Telefon: +45 26 16 84 81 | Mail: kontakt@forlagetmindspace.dk

  Det Pine Hem Tree Top Marrow Look Sporty
  © 2019 Forlaget Mindspace
  ikke dig Orange Dress Mini tilbage Kommer til dOqnP1wd7
  Webdesign af Lille Hjemmeside
  Burgund skuldertrøje skuldertrøje skuldertrøje kjole Den Den Burgund kolde Den kolde kolde kjole w7q7aZSx1p Heather Tank Heather Ribbed Ashlee Ribbed Tank Grå Ashlee g8TqwOYqx
  Denne hjemmeside bruger cookies. Du accepterer, når du klikker dig videre. Læs mere